پیام مدیریت

پیام مدیریت

پیام مدیریت

پیام مدیریت

پیام مدیریت

مجتبی جیریایی

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

۳۱
مرداد


  • مجتبی جیریایی
۳۱
مرداد

http://www.lastsecond.ir/DL/Taghvim-94/02-Kids/06-Shahrivar.php

  • مجتبی جیریایی
۲۹
مرداد


  • مجتبی جیریایی
۲۸
مرداد

همایش و رونمایی از تولید انبوه محرک زیستی ویژه گندم «فلاویت» در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد

         همایش و رونمایی از تولید انبوه محرک زیستی ویژه گندم فلاویت با حضور مهندس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، حجت الاسلام سعیدیان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان، نمایندگانی از موسسه تحقیقات خاک و آب و موسسه جهاد نصر استان مرکزی و محققان و کشاورزان پیشرو دوشنبه 26 مرداد 94 در سالن فجر سازمان تحقیقات کشاورزی برگزار شد.

          در ابتدا، حجت السلام سعیدیان در سخنان خود با اشاره به ارزش همکاری مشترک بین فعالان بخش کشاورزی آن را موجب موفقیت در کارها دانست تا با دستیابی به  روشها و دستاوردهای جدید،  بتوان  اهداف مشترک در تولید محصول سالم از نظر کمی و کیفی را محقق ساخت.

          سپس دکتر ابراهیمی مشاور رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی در سخنان خود اظهار داشت: تحقیق بر روی طرح محرک زیستی به جهت کاربرد در استان خوزستان و ایلام شکل گرفت و عزم جدی سازمان تحقیقات کشاورزی در انتقال یافته های تحقیقاتی باعث انتقال این یافته به موسسه جهاد نصر شد تا   از خردادماه 94 بمدت سه ماه بر روی خط تولید محصول فعالیت شده، محصول  آماده ارائه به کشاورزان شود.

          آنگاه دکتر اسکندر زند در بیانات خود با قدردانی از محققان بخش کشاورزی، مدیران، کارشناسان، کشاورزان و مجری طرح گندم و با اشاره به مسائل تغییر اقلیم ، کمبود آب ، آلودگی محیط زیست، محدودیت منابع خاک و مباحث زیست محیطی شرائط خاص محیطی را یادآور شد و با اشاره به افزایش تقاضا برای غذای بیشتر مخصوصا مواد پروتئینی، خواستار تغییر رویکرد در بخش کشاورزی شد. وی استفاده از تکنولوژی را در رونق کشاورزی مهم ارزیابی نمود و بیان داشت جمله ی «رونق کشاورزی با توجه به محدودیت ها» باید شعار همه ما باشد به طوری که با دانش بنیان کردن کشاورزی و تزریق دانش روز به بخش کشاورزی پیشرفت بخش را حاصل نماییم. وی تقاضا محوری را اصل اساسی در تحقیقات دانست و با اشاره به حدود 7000 طرح تحقیقاتی در دست انجام، عمده آن را نیاز کشور برشمرد که در 500 رشته تخصصی بر روی این طرح ها فعالیت می شود.

      در ادامه مراسم با پخش نماهنگ تهیه شده از سوی شرکت جهاد نصر استان مرکزی، مراحل تحقیق، تولید و عملکرد محرک زیستی برای مدعوان تشریح شد.  به طوری که : این کود حاوی باکتری های مفید و محرک رشد گیاه از گونه میکروباکتریوم می باشد که برای اولین بار در کشور تولید و فرموله شده است اثرات مثبت این کود زیستی در اراضی کشاورزی اکثر استان های کشور در مراحل آزمایشگاهی و مزرعه ای به اثبات رسیده است و کاربرد آن می تواند سبب افزایش رشد و عملکرد گندم در شرایط کشت آبی و دیم گردد.

       پس از آن، مهندس اسفندیار پور مجری طرح گندم در سخنان خود به آماری در مورد خرید گندم در کشور و عواملی که در تولید محصولات کشاورزی در مناطق دیم  موثر است اشاره کرد. وی در دسترس قرارگرفتن کود زیستی و ترویج و توسعه آن را عامل مهمی ارزیابی کرد و آن را از وظائف بخش کشاورزی و بخش خصوصی دانست. و خاطر نشان ساخت با در معرض دید قرار گرفتن این کود زیستی و حضور در منطقه و اینکه کشاورز بداند افزایش عملکرد این محصول به میزان بالائی است، کاربرد آن تضمین خواهد شد.

     دکتر بازرگان رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب با ارائه گزارشی با عنوان موسسه تحقیقات خاک و آب در مسیر پاسخگویی به مسائل، خلاصه ای از  فعالیت های آن موسسه در سال های گذشته را تشریح نمود . وی همچنین گزارشی از اثربخشی محرک زیستی فلاویت ، کاربرد و افزایش عملکرد آن نسبت به نمونه شاهد را بیان داشت.

          سپس مهندس رجائی رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تغییر رویکرد در بخش کشاورزی ، عزم ملی در این زمینه را خواستار شد وی با انتقاد از کسانی که کشاورزی در ایران را مقرون به صرفه نمی دانند  بیان داشت که  سوق دادن افکار عمومی به سوی بحث تجارت و اینکه نمی توانیم کشاورزی داشته باشیم و تنها می باید به صادرات بسنده کنیم، بسیار  نادرست است. ایران کشوری است که شرائط  کشاورزی در آن مساعد است و چنانچه از راه صحیح اقدام نماییم می توانیم نیاز کشور را تولید کرده و حتی به سایر کشورها صادرات هم داشته باشیم. وی اظهار داشت اگرچه میزان نزولات جوی  در سال جاری کاهش چشمگیری داشته اما  هدر رفت آب در کانال های کنار سدها و یا  تبخیر زیاد آب معضلی جدی  است که از سوء مدیریت ها و کوتاهی ما نشات گرفته که باید اصلاح شود.  

      مهندس رجائی تولید محرک زیستی فلاویت را نمونه ای از دستاوردهای بخش کشاورزی دانست و از وزارت جهاد کشاورزی خصوصا معاونت زراعت درخواست نمود تا حصول به نتیجه مطلوب فعالیت برای ترویج آن را ادامه دهند و با عزم جدی در جهت کاربرد آن در کشور و با اختصاص یارانه به این کود ، کشاورزان را برای مصرف آن راهنمایی نمایند. وی ابراز امیدواری کرد با حصول نتایج عملیاتی بتوان کشاورزان را به استفاده از این دستاورد دلگرم نمود.

       آنگاه رونمایی نمادین از محرک زیستی ویژه گندم فلاویت توسط مدیران حاضر در جلسه انجام شد و سپس از چهار تن از محققان از جمله دکتر هادی اسدی رحمانی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات خاک و آب مخترع محرک زیستی فلاویت، دکتر کاظم خاوازی معاون ترویج و آموزش سازمان، دکتر مجید ولدان مدیرکل دفتر تجاری سازی و انتقال فناوری و دکتر کامبیز بازرگان رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب به دلیل فعالیت های موثر در تولید این دستاورد، با اهداء لوح تقدیر به عمل آمد.

 

                                      روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

 

   
   
   
   
   
   
   
   
 
  • مجتبی جیریایی
۲۶
مرداد


  • مجتبی جیریایی
۲۵
مرداد

  • مجتبی جیریایی
۲۴
مرداد

  • مجتبی جیریایی
۲۲
مرداد

فلاویت

کود زیستی فلاویت حاوی باکتری های مفید و محرک رشد گیاه از گونه میکروباکتریوم (sp.Microbacterium )می باشد که برای اولین بار در کشور تولید و فرموله شده است اثرات مثبت این کود زیستی در اراضی کشاورزی اکثر استانهای کشور در مراحل آزمایشگاهی و مزرعه ای به اثبات رسیده است و کاربرد آن می تواند سبب افزایش رشد و عملکرد گندم در شرایط کشت آبی و دیم گردد .

روش مصرف :

فلاویت برای کلیه ارقام گندم در شرایط آبی و دیم قابل استفاده است .

ابتدا بطری حاوی فلاویت را بخوبی تکان دهید سپس به ازای هر 100 کیلوگرم بذر گندم یک بطری یک لیتری از فلاویت را به بذرها اضافه نموده و بخوبی مخلوط نمائید تا همه بذرها با فلاویت آغشته گردد پس از هواخشک شدن بذرها اقدام به کشت نمائید برای افزایش کارائی فلاویت و حصول نتیجه مناسب توصیه می گردد عملیات اختلاط در سایه انجام شود .

این محصول بااستفاده از دانش فنی و تأیید موسسه تحقیقات خاک و آب شرکت توسط شرکت جهاد نصر استان مرکزی تولید شده است .

مزایای مصرف فلاویت :

ü      افزایش درصد و سرعت جوانه زنی بذرها

ü      افزایش رشد و عملکرد گندم تا 15درصد

ü      کاهش مصرف کودهای شیمیائی

ü      سازگار با کودها و سموم شیمیائی

ü      افزایش تحمل و شرایط نامساعد محیطی

روش نگهداری :

ü      فلاویت را درمحل خشک و خنک و دوراز دسترس کودکان نگهداری نمائید .

ü      فلاویت را دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری نمائید .

ü      از یخ زدگی فلاویت جلوگیری نمائید .

آدرس صاحب دانش فنی : اراک کمربندی شمالی جنب اتوبوسرانی شرکت جهاد نصر استان مرکزی

تلفن : 7-08634135581

دورنگار :08634135580

آدرس محل کارخانه : جاده ساوه  شهر صنعتی کاوه خیابان 22 پلاک 43 شرکت صنایع زیست فناوری کارا

  • مجتبی جیریایی
۲۱
مرداد

واگذاری موقت دانش فنی کودزیستی گندم فلاویت به بخش خصوصی

تهران - ایرنا - طی مراسمی قرارداد واگذاری موقت دانش فنی تولید کودزیستی گندم (فلاویت) بین موسسه تحقیقات خاک و آب و موسسه جهاد نصر منعقد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، عبدالرضا باقری مشاور و قائم مقام رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی افزود: طی سال های اخیر حدود 100 دانش فنی مربوط به موسسات تحقیقاتی وابسته به سازمان تحقیقات کشاورزی به بخش خصوصی واگذار شده و این واگذاری ها را از سیاست های دو سال اخیر این سازمان برشمرد.
وی، واگذاری دانش فنی کود زیستی گندم فلاویت را دومین دستاورد واگذار شده از سوی موسسه تحقیقات خاک و آب دانست و از روسای فعلی و سابق موسسه تحقیقات خاک و آب و تیم پدیدآورنده این دستاورد قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه فرایند واگذاری های اخیر، در راستای سیاست های نوین سازمان قرار دارد، ابراز امیدواری کرد که موسسه های تحقیقاتی بتوانند با فرصتهای به دست آمده، فعالیت های تحقیقاتی بیشتری را به کشور ارائه کنند.
وی با اشاره به نظارت فنی مستمر موسسه تحقیقات خاک و آب در تولید کود زیستی 'گندم فلاویت' پس از واگذاری به شرکت جهاد نصر، تاکید کرد: موسسه مذکور مطابق مفاد قرارداد منعقده، نظارت بر تولید کودزیستی را بعمل آورد.
باقری، همچنین حفظ کیفیت تولید این کود زیستی مطابق سیاست های سازمان در خصوص واگذاری دانش فنی را مفید ارزیابی کرد.
کاظم خاوازی معاون آموزش و ترویج کشاورزی نیز از آمادگی مناسب برای اجرایی شدن موفقیت آمیز دستاورد مذکور خبر داد و افزود: سازمان تحقیقات کشاورزی برای تحقق اهداف پروژه و همکاری های لازم با بخش خصوصی تاکید دارد.
کامبیز بازرگان رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: تحقیق روی کود زیستی گندم فلاویت از سال 83 به مدت 10 سال توسط مدیران و محققان موسسه خاک و آب به طول انجامید.
وی اظهار امیدواری کرد که تولید این محصول بر افزایش عملکرد محصولات زراعی به ویژه گندم تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی با اشاره به مراحل دستیابی به این دستاورد گفت: این کود زیستی می تواند تا 15 درصد افزایش عملکرد را بطور تضمینی افزایش دهد به طوری که علاوه بر کشاورزان، تولیدکنندگان آن در موسسه جهاد نصر نیز می توانند از فواید آن بهره مند شوند.
یدالله شمایلی مدیرعامل موسسه جهاد نصر، از فعالیت های موسسه جهادنصر در واگذاری برخی از واحدها به عنوان بنگاه اقتصادی و خدمات این واحدها به خانواده شهدا و ایثارگران گزارشی ارایه داد.
وی در ادامه بخشی دیگر از فعالیت های متنوع موسسه در بخشهای مختلفی چون محیط زیست، مسائل ریزگردها، ایجاد جاده های کشاورزی، پرورش ماهی و غیره را برشمرد.
به گزارش ایرنا، کود زیستی فلاویت در بسته بندی و فرمولاسیون یک لیتری بصورت مایع و با روش و مقدار مصرف گندم آبی دو لیتر و گندم دیم یک لیتر در هکتار بصورت بذرمال در هنگام کشت تولید شده است.
از مزایای مصرف این کود زیستی می توان به افزایش عملکرد گندم در شرایط مختلف آب و هوایی کشور، سازگاری با تمام ارقام گندم در کشور، قیمت اندک در مقایسه با کودهای شیمیایی، عاری از هرگونه آلاینده محیطی و دوستدار محیط زیست و مناسب برای کشت ارگانیک اشاره کرد.
قرارداد واگذاری موقت دانش فنی تولید کودزیستی گندم فلاویت با حضور مسئولان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و موسسه جهاد نصر به امضای طرفین رسید.
  • مجتبی جیریایی
۲۱
مرداد


  • مجتبی جیریایی